måndag 31 januari 2011

Odiagnostiserad

Nu är jag ute på praktik (2:a veckan av 14) och är på en öppenpsykiatrisk mottagning. Jag kan inte riktigt låta bli att leta diagnoser till mig själv (man blir ju lite hypokondrisk av att plugga sjukdomar). Ännu är jag dock odiagnostiserad - jag har konstaterat att jag i nuläget inte är deprimerad, inte har ADHA eller ADD, inte lider av någon svårare sjuklig ångest samt att jag just nu inte är psykotisk (vad jag själv vet..). Det är ju trevligt!
Nu är det bara hälften kvar av min psykplacering så med lite tur kan jag klara mig genom odiagnosticerad (alternativt diagnosen svår förnekelse?!?).

I veckan har jag även lyckats få fatt i ett par nya egna skidor. Provturen åktes igår, det gick väl sådär. Det började med för mycket fästvalla så jag inte kom någon stans, men eftersom den inte var så professionellt ditsatt slet jag bort den ganska fort vilket resulterade i divärse blåmärken. Något vasalopp har jag alltså inte inplanerat de närmaste 15 åren! Men det är (trots vurporna) roligt att motionsåka lite grann.


2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Har du låtit Ronny ta bilder på himmelen nu igen?

Helena sa...

Haha, jajamen, det envisas han fortfarande med att göra...